Turun saariston melontaretki

  • Kesto: 3 päivää
  • Hinta: 300€
Kaikki kunnossa?
Osallistu tästä!
Kysy lisää >>

Melontaretki Turun saaristoon


Viikonlopun melontaretki Turun saaristoon. Tukikohtana toimii Satavan saaressa Airiston kupeessa oleva tasokas mökki, josta käsin teemme päivämelontoja eri kohteisiin. Mökin varusteisiin kuuluu mm. rantasauna, jääkaappi, pakastin, mikro, liesi, uuni ja ulkogrilli. Saunomme melontapäivän päätteeksi rantasaunalla ja halukkaat voivat käydä uimassa. Illalla mahdollisuus laittaa ruokaa joko mökissä tai ulkona grillin ääressä.

Yhtenä päivänä vierailemme Seilin saarella. Mahdollisuus nauttia lounas ravintola Seilissä ja osallistua 1,5 tunnin opastetulle kierrokselle.

Päivämatkat maksimissaan n. 25 km.

Retkiluokitus : Keskivaikea

—————————————————————————————————–

Kalustona käytämme retkikäyttöön soveltuvia yksikkö- tai kaksikkokajakkeja. Tarvittaessa kauttamme saat vuokrattua retkeilyvälineet käyttöösi retken ajaksi, ellet omista omia välineitä.

Vallitsevat tuuliolosuhteet voivat aiheuttaa reitti- ja aikataulumuutoksia. Myös retken peruuntuminen on mahdollista, jos keliolosuhteet eivät salli turvallisen retken toteuttamista suuniteltuna ajankohtana, eikä retkeä ole mahdollista siirtää toiseen ajankohtaan.

Lähdemme retkille Tampereelta aamulla n. klo 10 lähtöpäivänä ja palaamme Tampereelle klo 22 mennessä tulopäivänä. Jos tulet retkelle muualta kuin Tampereelta sovimme tapaamispaikan ja retken lähtöpisteen sekä ajan, jolloin pääset paikalle omin kyydein.

Ajankohta Hinta Paikkoja jäljellä
17.-19.6.2022 300€ 4

 

Retken hintaan kuuluvat

  • Melontaoppaan palvelut retken aikana
  • Kajakki, mela, aukkopeite, melontaliivit
  • Tasokas mökkimajoitus 2 yötä, mm. sauna, jääkaappi / pakastin, liesi/uuni, mikro, grilli

Retken hintaan eivät kuulu

  • Ruoat ja juomat
  • Kuljetukset retken lähtö- ja tulopaikalle, (Tampereelta mahtuu kuitenkin 4 henkilöä oppaan autoon. Sovitaan kaikki autokyydit osallistujien kesken)