Safarimatka Desert and Delta, Botswana

 • Kohde: Afrikka, Botswana
 • Hinta: 1817€

Desert & Delta safarimatkat Botswanaan. Voit valita kahdeksasta luksus-safarilodgesta. Me suunnittelemme ja paketoimme sinulle unelmiesi matkan valitsemasi kohteiden ja yöpymisten lukumäärän mukaan. Hääpareille tarjolla erityisiä honeymoon – paketteja.

Kaikki kunnossa?
Osallistu tästä!
Kysy lisää >>

Safarimatka Botswana, Desert and Delta

Koe ja näe Afrikan villi luonto Botswanan upeissa kansallispuistoissa. Edustamamme Desert and Delta – safariyritys omistaa 8 upeaa safarilodgea Botswanan koillisosassa parhaiden kansallispuistojen äärellä.

Okavango ja Moremi Game Reserve on erittäin laaja villieläimistä rikas Okavango-joen suistoalue Botswanan pohjoisosassa ja se on valittu yhdeksi Afrikan seitsemästä luonnonihmeestä. Choben kansallispuisto sijaitsee Chobe-joen äärellä, joka on tunnettu valtavista norsulaumoistaan. Choben kansallispuiston alueella ovat Afrikan suurimmat norsulaumat ja suurin norsutiheys.

Alueella on sarvikuonoja, kirahveja, puhveleita, seeproja, leopardeja, leijonia, hyeenoja, gepardeja, virtahepoja, krokotiilejä, norsuja, pahkasikoja, paviaaneja sekä erilaisia antilooppeja, kuten gnu, liki, isokudu, mustahevosantilooppi, suoantilooppi, hyppyantilooppi ja sassabiantilooppi, sekä lisäksi yli 400 lintulajia.

8:sta luksuslodgesta 4 sijaitsee Okavangon suistoalueella, 3 Choben kansallispuistossa ja Makgadikgadi Pansin kansallispuistossa 1 lodge.

Mahdollisuus liittää matkaan vierailu / yöpyminen Viktorian putouksilla, jotka sijaitsevat Zimbabwen ja Sambian rajalla lähellä Chobe Game Lodgea ja Chobe Savanna Lodgea. Putouksilla mahtava Zambezi – joki syöksyy tällä kohtaa 108 metrin matkan alas kapeaan rotkoon. Viktorian putousten luonnonsuojelualue ympäröi kuuluisia putouksia, jotka tunnetaan tutkimusmatkailija David Livingstonen löytäminä. Majoittuminen putousten lähituntumaan hyvätasoiseen lodgeen / hotelliin, josta on lyhyt kävelymatka itse putouksille.

Matka voidaan järjestää kaikkina vuodenaikoina. Matkan hinta määräytyy matkustusajankohdan ja majoitusvaihtoehtojen mukaan. Ota yhteyttä, rakennamme safaripaketin haluamanasi ajankohtana ja valitsemme juuri sinulle parhaiten sopivat lodget / safarikohteet!

Hintaesimerkkejä :
9 päivän matka joulukuu 2018 3584€/hlö + lennot.
9 päivän matka marraskuu 2018 4204€/hlö + lennot.
9 päivän matka lokakuu 2018 5476€/hlö + lennot.

Erikoistarjouksena 11/13 päivän matka lokakuu 2018 4600€/5500€ / hlö + lennot.

Kysy myös häälomapakettejamme!

 

 

Matkan hintaan sisältyy
 • majoitus korkeatasoisissa safarilodgeissa
 • kuljetukset safarikohteiden välillä (lennot / autokuljetukset)
 • täysihoito aamiainen, lounas, illallinen
 • juomat (virvoitusjuomat, paikalliset alkoholijuomat, viinit)
 • opastetut safariaktiviteetit: safariajelut, veneajelut, kävelyt
 • pyykkipalvelu
 • kansallispuistomaksut
Vaativuus :

Helppo

Matkalla noudatetaan yleisiä valmismatkaehtoja ja Tres Hombres Adventuren erityismatkaehtoja.

Kohteet

Lennot

Meno- ja paluulennot sekä lennot kohteiden välillä

Lento Johannesburgin kautta joko Mauniin tai Viktorian putouksille. Safarikohteiden välillä lennot Safari Airin omilla pienkoneilla.

Makgadikgadi Pansin kansallispuisto

Leroo La Tau
 • Kansallispuiston alueella sijaitsee Leroo La Taun safarilodge Boteti – joen äärellä. Kohteesta löytyy 12 luksuslodgea, joiden sviiteistä on esteetön näköala suuren lasiikkunan läpi joelle ja auringonlaskuun. Jokainen lodge on rakennettu puiselle korortetulle alustalle. Kohteesta löytyy myös uima-allas ja yhteiset ruokailu ja illanviettotilat päärakennuksesta.

Choben kansallispuisto

Chobe Game Lodge, Chobe Savanna Lodge ja Savute Safari Lodge
 • Choben kansallispuistossa sijaitsevat yllämainitut 3 safarikohdetta / luksuslodgea. Choben kansallispuisto on tunnettu valtavista norsulaumoistaan ja upeista auringonlaskuista joen ylle. Chobe Game lodge on viiden tähden eko-luokituksen omaava safarikohde Chobe-joen rannalla. Kohteesta löytyvät mm. uima-altaat, baarit, oleskelulounget ja ruokailutilat. Chobe Savanna Lodge ja Savute Safari Lodge ovat pienempiä 12 lodgen kohteita kaikilla mukavuuksilla. Savute lodgessa

Okavango / Moremi GR

Camp Okavango, Xugana Island Lodge, Camp Xakanaxa, Camp Moremi
 • Okavango / Moremi Game Reserven alueella sijaitsee 4 korkeatasoista safarikohdetta. Täällä päivittäin ohjelmassa olevat safariretket tehdään pääosin veneellä. Kohteet ovat pieniä ja intiimejä luksuskohteita keskellä suunnattoman suurta suistoaluetta laguuneineen, kanavineen ja villieläimineen. Kohde sijaitsee yhdellä Afrikan seitsemästä luonnonihmeestä.