Opastettu 3-ruokalajin ravintolakävelykierros

  • Kohde: Suomi, Tampere
  • Hinta: 93€

Tutustumme kävellen Tampereeseen ja opastetun kävelykierroksen aikana vierailemme kolmessa eri ravintolassa syöden alkuruoan, pääruoan ja jälkiruoan. Soveltuu erityisen hyvin yrityksen asiakasvierailuihin.

Kaikki kunnossa?
Osallistu tästä!
Kysy lisää >>

Opastettu ravintolakävelykierros

Opastettu kävely- ja kaupunkikierros läpi Tampereen historiallisen keskustan ja koskimaiseman yhdistettynä kulinaarisiin elämyksiin on paras tapa tutustua paikalliseen kaupunkihistoriaan, mielenkiintoisiin tarinoihin ja ruokakulttuuriin unohtamatta ajankohtaisia nykyhetken tarinoita kokeneen oppaamme johdolla.

Kävelykierroksen aikana pääset tutustumaan kolmeen erityyppiseen ravintolaan ja nauttimaan alkuruoan, pääruoan sekä jälkiruoan opastetun kierroksen aikana ravintoloissa, jotka olemme valinneet Tampereen laajasta ravintolatarjonnasta.

Opastettu ravintolakävelykierros voidaan toteuttaa toivomusten mukaan joko aamupäivällä lounasaikaan tai illalla päivällisaikaan. Kierroksen kesto on 3-4 tuntia, sisältäen opastetun kävelykierroksen ja ruokailun kolmessa eri ravintolassa. Esimerkinomainen kierrosaikataulu voi olla mm. seuraavanlainen:

17:00 – 17:30 Alkuruoka
17:30 – 18:30 Opastettu kävelykierros
18:30 – 19:30 Pääruoka
19:30 – 20:00 Opastettu kävelykierros
20:00 – 20:30 Jälkiruoka

Henkilömäärä : 5 – 15 henkilöä

Kesto : 3-4 tuntia

Ajankohta : ympäri vuoden

Hinta : € 93,00 / hlö, minimilaskutus 10 henkilön mukaan

Kielet : Suomi, englanti

Hintaan sisältyy:

Kierroksen hintaan kuuluvat opastus ja ruokailut (ruokajuoma vesi).