Melontamatka New Yorkiin

 • Kohde: New York, Yhdysvallat
 • Kesto: 9 päivää
 • Alkaa: 05/08/2017
 • Loppuu: 13/08/2017
 • Hinta: 2100€

Yhdistä hieno liikunta- ja kaupunkiloma.

Koe ja näe maailman kuuluisin metropoli sekä melomalla Hudson joella että perinteiseen tapaan kaupungilla kävellen.

Iso Omena on uskomaton yhdistelmä eri puolilta maailmaa saapuneita ihmisiä, jotka ovat tulleet toteuttamaan unelmaansa.

Kaikki kunnossa?
Osallistu tästä!
Kysy lisää >>

New York, melontaa maailman kuuluisimmassa metropolissa

New York City on yksi maailman tärkeimmistä talouden ja kulttuurin keskittymistä ja Yhdysvaltain suurin kaupunki kahdeksalla miljoonalla asukkaallaan. Manhattanin siluetti pilvenpiirtäjineen on kaikille tuttu ja kaupungissa riittää nähtävää ja koettavaa loputtomasti.

Melojalle New Yorkin tekee erityisen mielenkiintoiseksi sen sijainti Hudson-joen suulla. New Yorkhan on rakennettu pääosin kolmelle saarelle, Manhattan, Staten Island ja Long Island. Neljäs kaupunginosa Bronx sijaitseekin jo mantereen puolella.

Tutustumme kaupunkiin uudesta perspektiivistä ja näemme Vapaudenpatsaan ja kaupungin vilkkaat vesiväylät Hudsonin ja East Riverin. Mutta matkalla on aikaa myös perinteiseen nähtävyyksien katsomiseen ja shoppailuun. Näe Rockefeller Center, Empire State Building ja Times Square ja rentoudu välillä New Yorkin vihreässä keitaassa, Central Parkissa. Käy nykytaiteen museossa MoMA:ssa tai Guggenheim-museossa ja koe musikaali tai maailmankuulu teatteriesitys Broadwayllä.

Newyorkilaisten lempiajanvietteeseen, shoppailuun on kaupungissa ainutlaatuiset mahdollisuudet, Macy’s ja Bloomingdale’s ovat maailmankuuluja mutta edullisempiakin vaihtoehtoja on tarjolla kuten Century 21 tavaratalo Manhattanilla tai tunnin bussimatkan päässä keskustasta oleva yksi maailman isoimmista ja viihtyisimmistä outlet-alueista.

Matkaan kuuluu melontaretket neljänä päivänä. Melontaretkien päivät ja tarkka sisältö suunnitellaan yhdessä paikallisen melontaoppaan ja matkalle osallistuvien kanssa. Melontaretkien pituus voi vaihdella parista tunnista yhdeksään tuntiin ja retkien valintaan vaikuttavat osallistujien lisäksi myös vuorovesi, säätila ja sääennusteet. Yksi melontaretkistä on illalla, jolloin näemme Manhattanin koko väriloistossaan. Myös melontapäivinä jää aikaa kaupunkiin tutustumiseen.

Matkat Ajankohta
New York 5.-13.8.2017

 

Minimi osallistujamäärä 6 henkilöä

Matkan hintaan sisältyy
 • majoitus 8 yötä Manhattanilla sijaitsevassa hotellissa (aamiainen)
 • neljä melontaretkeä sekä suomalaisen ja paikallisen melontaoppaan palvelut
 • kajakkien ja muiden melontavälineiden vuokra
Matkan hinta ei sisällä
 • lentoja Helsinki-New York-Helsinki (järjestetään erikseen sovittaessa)
 • viisumeita
 • muita kuin matkan sisällössä mainittuja aktiviteetteja
 • muita ruokailuja kuin yllämainittuja
Vaativuus :

Keskivaikea

Matkalla noudatetaan yleisiä valmismatkaehtoja ja Tres Hombres Adventuren erityismatkaehtoja.

 

Matkan kulku


Päivä 1

Saavumme New Yorkiin lauantaina iltapäivän lopulla ja siirrymme Manhattanilla sijaitsevaan hotelliimme. Illalla ehtii käydä tutustumassa ympäristöön ja haukkamassa iltapalaa.
Päivä 2

Sunnuntaina on ensimmäinen melontapäivä ja ensimmäinen retkemme suuntautuu Liberty Islandille ja vapaudenpatsaalle. Melontaretken kesto on noin 4 tuntia.
Päivä 3

Maanantain totuttelemme aikaeroon ja vietämme rauhallisen kaupunkiin tutustumispäivän. Mahdollisuus käydä kävelemässä Central Parkissa tai Times Squarella.
Päivä 4

Tiistaina melomme Hudson-joen ylävirran suuntaan George Washington – sillan tienoille, jossa rantaudumme ja teemme parin tunnin kävelyretken (3-6 km) ennen melontaa takaisin lähtöpaikkaan. Melontaretken kesto yhteensä n. 7 tuntia ja melontamatkaa kertyy noin 29 km.
Päivä 5

Keskiviikkona on vapaa päivä. Tutustumista kaupunkiin, shoppailua tai kulttuuria.
Päivä 6

Torstain ohjelmassa matkan vaativin retki, Manhattanin ympärimelonta. Melontamatka on noin 45 km ja kesto n. 8-9 tuntia.
Päivä 7

Perjantai, tutustumista Isoon Omenaan omien mieltymysten mukaan.
Päivä 8

Lauantaina ohjelmassa iltamelonta, jolloin katselemme auringon laskua vesillä ja Manhattanin siluettia pimeässä. Melontaretken kesto n. 2 tuntia.
Päivä 9

Lähtö sunnuntaina takaisin Suomeen ja paluu Helsinkiin maanantaiaamuna.