Info Näsinneula porrasjuoksu 12.3.2016

Sarjat

Miehet ja naiset kilpasarja sekä kuntosarja.

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu on ennakkoilmoittautuneilta 25€. Ennakkoilmoittautuminen päättyy tiistaina 8.3.2016 klo 16, jonka jälkeen ilmoittautua voi paikan päällä hintaan 35€. Lähetämme laskun sähköpostilla ilmoittautumisen jälkeen osallistumismaksun maksamista varten. Osallistumismaksun voi maksaa myös liikuntaseteleillä joko käymällä toimistollamme Tullintorin kauppakeskuksessa, osoite Tullikatu 6 tai lähettämällä setelit postitse osoitteeseen Tres Hombres Adventure Oy, Tullikatu 6, 33100 Tampere.

Ilmoittautuminen

Juoksuun ilmoittaudutaan suorittamalla ohjeiden mukaisesti osanottomaksu järjestäjälle. Ilmoittautuminen tapahtuu internetin kautta tapahtuman kotisivulla. Ilmoittautuminen on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toisen henkilön nimiin.

Osanoton peruminen

Osanottoa juoksuun ei voi peruuttaa, eikä ilmoittautumismaksuja palauteta. Poikkeuksena sairaus- tai vammatapauksissa juoksija voi saada ilmoittautumismaksun palautuksen vähennettynä toimistokuluilla 10€ lääkärintodistusta vastaan.

Juoksunumero

Osallistuja on velvollinen pitämään osanottajanumeroa paidan etupuolelle kiinnitettynä siten, että se on helposti luettavissa. Numerossa olevia mainoksia ei saa peittää eikä poistaa. Osanottonumero on henkilökohtainen, eikä sitä saa siirtää toiselle.

Lähtö ja lähtöryhmitys

Kilpailijat tuodaan lähtöpaikalle portaikon alaosaan pienissä ryhmissä vaatteiden vaihtopaikalta Näsinneulan juuressa sijaitsevasta sisätilasta. Kilpailijat lähetetään noin puolen minuutin – minuutin välein, jotta ruuhkalta portaikossa vältyttäisiin. Järjestäjät kontrolloivat lähetystahtia tilanteen mukaan.

Kilpailuaika

Kello 12-17.

Osallistujamäärä

Osallistujamäärä on rajoitettu 500 juoksijaan.

Ajanotto

Osallistujille otetaan aika sähköisellä ajanottojärjestelmällä. Osallistujien on noudatettava järjestäjän antamia ohjeita ajanottojärjestelmän oikeanlaisesta käytöstä. Ohjeita noudattamatta jättäneille ei taata aikaa.

Maali

Maali sijaitsee Näsinneulan kahvilakerroksessa 120 metriä lähtöä ylempänä, jossa kilpailijan aika luetaan tulospalvelujärjestelmään.

Palkinnot

Kilpasarjojen 3 parasta palkitaan. Lisäksi voidaan jakaa arvontapalkintoja kaikkien osallistuneiden kesken. Palkintojenjakoa ei ole, vaan palkinnot toimitetaan voittajille kilpailun jälkeen.

Tulokset

Tulokset julkaistaan järjestäjän nettisivuilla.

Ruokailu

Näsinneulassa on sekä kahvila että ravintola auki tapahtuman ajan, joissa mahdollisuus nauttia lounasta tai syödä pikkupurtavaa.

Pukeutuminen ja pesu

Vaatteiden vaihto tapahtuu Näsinneulan juuressa olevassa sisätilassa, josta siirrytään lähtöpaikalle portaikon alaosaan. Särkänniemessä ei ole mahdollisuutta peseytymiseen, lähin uimahalli sijaitsee Pyynikillä.

Paikoitus

Särkänniemen yleiset paikoitusalueet ovat käytössä kilpailijoille.

Kuvien ja videoiden käyttö

Järjestäjillä on vapaa käyttöoikeus tapahtuman aikana otettuihin kuviin ja videoihin.